Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Κράτος δικαίου ρε …

Η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, η εκπαίδευση των μελών της, η εμπλοκή σε ξυλοδαρμούς και δολοφονίες, οι βιαιοπραγίες και τα στοιχεία για βιασμούς ανηλίκων, δεν ήταν αρκετά για εισαγγελείς και ανακριτές. Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος αφέθηκαν ελεύθεροι με «“περιοριστικούς όρους».

Τρεις μέρες έκατσαν τα »παλικάρια» στην μπουζού, και να δείτε που φεύγοντας, εισαγγελείς και ανακριτές τους ζήτησαν και συγνώμη για την ταλαιπωρία. Αυτό είναι κράτος δικαίου. Κώστας Σακκάς: αναρχικός, κατηγορείτο για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς, το κατηγορητήριο παντελώς αστήρικτο. Βουλευτές Χ.Α: φόνοι,σωματικές βλάβες, νταβατζηλίκια, προστασίες, τράφικιγκ, κατηγορητήριο αδιάσειστο.
Βλέποντας τους να βγαίνουν κουστουμαρισμένοι και σενιαρισμένοι, με το εριστικό ύφος του νικητή από την Ευελπίδων, μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα των τεσσάρων συλληφθέντων στο Βελβεντό. Ρωμανός, Πολίτης, Μπουρζούκος και Μιχαηλίδης σε εξαθλιωτική κατάσταση, με πρόσωπα παραμορφωμένα και το αίμα να τρέχει ακόμα από το ξύλο και τις κακουχίες που υφίσταντο στην κράτηση τους.
Σήμερα η ελληνική δικαιοσύνη δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα για δεύτερη φορά. Έδωσε ένα χαστούκι, ένα πολύ μεγάλο χαστούκι στην Δημοκρατία. Γιατί είναι θέμα Δημοκρατίας κύριοι. Άφησαν ξανά τους φασίστες-εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι στους δρόμους και να σκορπίζουν απειλές του τύπου «Τώρα θα δείτε σιχάματα …». Τι άλλο έχουμε να δούμε κύριε Παναγιώταρε; Κι άλλο αίμα; Κι άλλο νεκρό; Θα »τακτοποιήσετε» πρώτα τα πρώην μέλη που σας έδωσαν ή θα συνεχίσετε το κυνήγι αριστερών και αντιφασιστών;
Οι «αγαπητοί» εισαγγελείς και ανακριτές μας έκαναν πλέον φανερό ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να εξαλείψουν το φαινόμενο, αλλά το χρειάζονται σαν δεκανίκι, για τη διατήρηση της εξουσίας τους και σαν όπλο, για τις επιθέσεις, που επιφυλάσσουν στην αριστερά. Το φασιστικό παραλήρημα συνεχίζεται. Ο τρόμος ξαναβγήκε παγανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου